Veckobrev 2-2020

Observera

Denna text publicerades första gången den 9 januari, 2020. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

Torsdag 9/1

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

Söndag 12/1

10.00 Temagudstjänst: Apostlagärningarna. Lars-Bertil Florén, Curt Olofson. Sång Ann Esborn. Närradioutsändning.

16.00 Gudstjänst för arabisktalande. Eddy Herreborg

Måndag 13/1 

19.00 Bön  (Sällskapsrummet)

Tisdag 14/1

09.00 Vandringsgrupp. Samlas vid Equmeniakyrkan Huskvarna

Onsdag 15/1

10.00 Promenadgrupp. Samlas vid Ansgariikyrkan för promenad 40-45 min, därefter fika i Ansgariikyrkan, medtag eget fika

Torsdag 16/1

10.00 Bön och ljuständning

11.00 Andakt Österängens äldreboende.  Karl-Ivar Karlsson, Maj Ljungberg

16.30 Styrelsen samlas

18.30 Verksamhetsrådet samlas

Söndag 19/1 

10.00 Gudstjänst. Inga-Lill Dahlgren-Nyberg, Karl-Ivar Karlsson, Åsa Lauenstein

16.00 Gudstjänst för arabisktalande. Eddy Herreborg

Guds ord 

Nu säger Herren, han som har skapat dig, Jakob, han som har format dig, Israel: Var inte rädd, jag har friköpt dig, jag har gett dig ditt namn, du är min. När du går genom vatten är jag med dig, vattenmassorna skall inte dränka dig. När du går genom eld skall du inte bli svedd, lågorna skall inte bränna dig, Jag är Herren, din Gud, Israels helige är den som räddar dig. Jag lämnar Egypten som lösen för dig, jag ger Kush och Seba i utbyte. Du är dyrbar för mig. Jag ärar och älskar dig (Jesaja 43:1-4).

 Bön

O Gud, du som uppenbarade Kristus vid dopet i Jordan, låt oss, som genom vatten och Ande har blivit dina barn, leva efter din vilja och ärva det eviga livet. Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre. Amen.

Guds välsignelse

Leif Gunnevik