Veckobrev 35-2019

Observera

Denna text publicerades första gången den 29 augusti, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

 

Torsdag 29/8

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

11.00 Andakt på Österängens äldreboende. Karl-Ivar Karlsson, Maj Ljungberg

Söndagen 1/9

10.00 Gudstjänst med Nattvard. Rosie Gard, Karl-Ivar Karlsson, Leif Gunnevik

Måndag 2/9

19.00 Bön i kyrkan (Sällskapsrummet)

Tisdag 3/9

09.00 Vandringsgruppen (samlas vid Equmeniakyrkan Huskvarna)

Torsdag 5/9

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

Söndagen 8/9

10.00 Temagudstjänst ”Kyrkans födelse” (Apostlagärningarna kap. 1-2). Leif Gunnevik, Karl-Ivar Karlsson

 

Guds ord

Jag sträcker mina händer mot dig, öppnar mig som törstig jord. Herre, skynda att svara mig, jag orkar inte mer. Dölj inte ditt ansikte för mig, då blir jag lik dem som lagts i graven. Låt mig var morgon möta din trofasthet, ty jag förtröstar på dig. Visa mig den väg jag skall gå, jag sätter mitt hopp till dig. Herre, rädda mig från mina fiender, jag flyr till dig. Lär mig att gör din vilja, ty du är min Gud. Må din gode Ande leda mig på jämn mark (Psaltaren 143:6-10).

Bön

Evige Gud, du som har all makt och som älskar oss mer än vi förtjänar, omslut oss med din barmhärtighet, så att vi inte endast ser din vilja utan också tjänar dig. Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre. Amen.

Låt oss fortsätta att be om Herrens ledning och välsignelse i arbetet med att rekrytera pastor till församlingen

Guds Välsignelse

Leif Gunnevik