Veckobrev 36-2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 6 september, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

10.00 Bön i Kyrkan

18.00 Scouterna samlas

10.30 Samradio 98,5 med Rolf Johansson, Habo (Lena Maria Vendelius pappa).

Söndag 9/9 (Valsöndagen)

10.00 Gudstjänst ”Ett är nödvändigt”. Leif Gunnevik, Gunnel Olofson. Sång Börje Jonsson.

19.00 Bön i Kyrkan (Sällskapsrummet)

09.00 Vandringsgrupp. samling vid Equmeniakyrkan, Huskvarna.

15.00 Stickcafé. Välkomna till gemenskap och fika!

10.00 Språkcafé

19.00 Möte med Markus, kap. 10. Karl-Ivar Karlsson.

10.00 Bön i Kyrkan

18.00 Scouterna samlas

10.00 Gudstjänst ”Döden och Livet”. Leif Gunnevik, Sven-Ove Rylner. Sång och musik av Caroline Björnberg och the Papas.

Obs! Viktigt böneämne:  När du ber, be speciellt för att Herren ska leda församlingen i de viktiga beslut som tas angående framtiden, anställningar och satsningar.  Herren har lovat leda sin församling när vi söker honom i bön.  Om du har möjlighet kom till bönen på måndagar kl.19-20 och/eller torsdagar kl.10-11 i kyrkan, så ber vi tillsammans om Guds ledning för församlingen och dess verksamhet.

Guds Ord

Jag lyfter blicken mot dig, du som bor i himlen. Som tjänaren ser mot sin herres hand, som tjänarinnan ser mot sin husmors hand, så ser vi mot Herren, vår Gud, och hoppas på hans nåd. Förbarma dig, Herre, förbarma dig, vi har fått nog av förakt. Vi har fått nog av de självsäkras hån, av de högmodigas förakt (Psaltaren 123).

Bön

O Gud, du som ger liv åt allt skapat, lär oss att alltid först söka ditt rike och din rättfärdighet, så att vi litar på din nåd och av din hand tar emot dina gåvor. Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre, Amen.

Guds välsignelse

Leif Gunnevik