Veckobrev 35-2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 30 augusti, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

Torsdag 30/8

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

11.00 Andakt på Österängens äldreboende. Karl-Ivar Karlsson m.fl.

Söndag 2/9

10.00 Gudstjänst med nattvard. Lennart Bergström. Curt Olofson. Sång Maria och David Tell med familj.

Måndag 3/9

19.00 Bön i Kyrkan (Sällskapsrummet)

Tisdag 4/9

15.00 Dagledig – RPG. Curt Ankarberg kåserar över ämnet ”Livet på en pinne”.

Onsdag 5/9

10.00 Språkcafé

Torsdag 6/9

10.00 Bön och ljuständning i Kyrkan

18.00 Scouterna samlas

Fredag 7/9

10.30 Samradio 98,5 med Rolf Johansson, Habo (Lena Maria Vendelius pappa).

Söndag 9/8 (Valsöndagen)

10.00 Gudstjänst ”Ett är nödvändigt”. Leif Gunnevik, Gunnel Olofson. Sång Börje Jonsson.

 

Obs! Viktigt böneämne:  När du ber, be speciellt för att Herren ska leda församlingen i de viktiga beslut som tas angående framtiden, anställningar och satsningar.  Herren har lovat leda sin församling när vi söker honom i bön.  Om du har möjlighet kom till bönen på måndagar kl.19-20 och/eller torsdagar kl.10-11 i kyrkan, så ber vi tillsammans om Guds ledning för församlingen och dess verksamhet.    

Guds Ord

Kom,låt oss jubla till Herrens ära och hylla vår klippa, vår räddning! Låt oss träda fram inför honom och tacka, hylla honom med sång och spel! Ty en stor Gud är Herren, en stor konung över alla gudar. I hans hand är jordens djup, och bergens toppar är hans. Hans är havet, som han har gjort, och fasta landet, som hans händer format. Kom, låt oss falla ner och tillbe, knäböja inför Herren, vår skapare, ty han är vår Gud och vi hans folk, fåren i hans hjord (Psaltaren 95:1-7).

Bön

Barmhärtige Fader, du som ser vår mänskliga svaghet, ingjut i oss enhetens Ande och samla ditt folk till ett, så att världen kan tro. Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre som lever och verkar med dig och den helige Ande, från evighet till evighet. Amen.

Guds välsignelse

Leif Gunnevik