Veckobrev 27-2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 5 juli, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

Torsdag 5/7

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

11.00 Andakt på Österängens äldreboende. Karl-Ivar Karlsson m.fl.

Söndag 8/7

10.00 Gudstjänst i Equmeniakyrkan, Huskvarna. Leif Larsson, Åsa Lauenstein.

Måndag 9/7

19.00 Bön i Kyrkan (Sällskapsrummet)

Torsdag 12/7

10.00 Bön och ljuständning i Kyrkan

Söndag 15/7

10.00 Gudstjänst i Ansgariikyrkan tillsammans med Equmeniakyrkan, Huskvarna. ”Jesus förhärligad”. Leif Gunnevik, Gunnel Olofson. Sång Curt Olofson.

 

OBS! Viktig information:  Gemenskapsdagen på Solgläntan 25 augusti är framflyttad till ett senare datum.  Information om ny datum och tid kommer senare.  Styrelsen och Verksamhetsrådet  samlas på Solgläntan 25 augusti. 

Guds Ord

Herre, Vem får gästa ditt tält? Vem får bo på ditt heliga berg? Den som lever oförvitligt och gör det rätta och är sann i tal och tanke. Den som inte går med förtal, inte vållar sin nästa skada och inte smädar sin granne. Den som föraktar den förkastlige men ärar dem som fruktar Herren. Den som håller sin ed fast det står honom dyrt. Den som inte ger lån mot ränta och inte kan mutas att fälla en oskyldig. Den som handlar så står alltid trygg (Psaltaren 15).

Bön

O kraftens Gud, som ger oss goda gåvor, låt din kärlek fylla våra hjärtan, så att vi älskar dig och det du har skapat. Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre. Amen.

Guds välsignelse

Leif Gunnevik