Veckobrev 18-2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 3 maj, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

 

Torsdag 3/5

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

18.00 Scouterna samlas

Lördag 5/5 – Söndag 6/5 

Scouterna på Hajk

Söndag 6/5

10.00 Gudstjänst med nattvard. Per-Olof Öhrn, Karl-Ivar Karlsson. Sång Ingrid och Rolf Gabrielsson. Information inför Kyrkokonferensen (10-12 maj i Gävle) vid kyrkkaffet

Måndag 7/5

19.00 Bön i Kyrkan (Sällskapsrummet)

Tisdag 8/5

15.00 Daglediga – RPG. Tabergsbröderna, ”Ord och toner i vårtid”.

19.00 Samtalskväll kring Cafékvällarna

Onsdag 9/5

10.00 Språkcafé

Kristi himmelsfärdsdag 10/5

09.00 Gudstjänst vid Sannabadet tillsammans med Equmeniakyrkan, Huskvarna. Leif Larsson, Karl-Ivar Karlsson. Medtag eget fika och stol.

Söndag 13/5

10.00 Gudstjänst. ”Hjälparen kommer”. Leif Gunnevik, Karl-Ivar Karlsson. Sång Curt Olofson.

 

Hälsning från Cafékvällsgruppen:

Hej!

Ska cafékvällarna fortsätta?

Om de ska fortsätta : Vilket innehåll ska kvällarna ha?

Det finns nu möjlighet att på  dokument som är anslaget intill Vättersalen lämna förslag på rådgivande idéer .Använd möjligheten att påverka !

8 maj kl 19 inbjuds alla  att deltaga i en samtalskväll kring lämnade förslag.Mer information om denna kväll kommer senare .

Cafékvällsgruppen

Guds Ord

I Hoppet är vi räddade – ett hopp som man ser uppfyllt är inte något hopp, vem hoppas på det han redan ser? Men om vi hoppas på det vi inte ser, då väntar vi uthålligt. På samma sätt är det när Anden stöder oss i vår svaghet. Vi vet inte hur vår bön egentligen bör vara, men Anden vädjar för oss med rop utan ord, och han som utforskar våra hjärtan vet vad Anden menar, eftersom Anden vädjar för de heliga såsom Gud vill (Romarbrevet 8:24-27).

Bön

O Gud, du som har lärt oss att be med uppriktiga hjärtan, hör din kyrkas böner, så att vi efter din vilja får vad vi i tro önskar. Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre. Amen.

Guds välsignelse

Leif Gunnevik