Veckobrev 5-2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 1 februari, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

18.00 Scouterna samlas

10.00 Gudstjänst med nattvard. Uppenbarelsens ljus. Ljuständning och bön för nyfödda barn, Leif Gunnevik, Ann-Britt Gällring.

19.00 Bön i kyrkan (Sällskapsrummet)

15.00 Träff för daglediga. Marie Louise Stålbark berättar ”Varför är jag med i RPG?”

10.00 Språkcafé

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

18.00 Scouterna samlas

10.00 Gudstjänst. Karl-Ivar Karlsson, Lennart Johansson. Sång Lennart Johansson.

Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta, inför gudarna sjunga ditt lov. Jag faller ner, vänd mot ditt heliga tempel, och prisar ditt namn, du som är god och trofast. Du har gjort långt mer än du lovat. Du svarade mig när jag ropade, du fyllde mig med kraft. Alla jordens kungar skall tacka dig, Herre, ty de har hört dina ord. De skall sjunga om Herrens vägar, ty stor är Herrens härlighet. Hög är Herren, men han ser de låga, upphöjd och fjärran känner han allt. När jag drabbas av nöd bevarar du mitt liv. Mot mina fienders vrede sträcker du ut dina hand, din starka hand räddar mig. Herren skall fullborda vad han gör för mig. Herre, din godhet varar för evigt. Upphör inte med ditt verk!  (Psaltaren 138)

Bön

Gud vår Fader, vi tackar dig för Jesus Kristus som återspeglar din härlighet. Öppna våra ögon så att vi ser med Symeon och Hanna ser ljuset och prisar ditt namn. För Jesu Kristi skull. Amen

Guds välsignelse