Veckobrev 4-2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 25 januari, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

Torsdag 25/1

10.00 Bön och ljuständning i kyrkan

18.00 Scouterna samlas

Fredag 26/1

10.30 Närradion. Samradio 98,5. S-O Rylner med gäst Margareta Melin som berättar om sin senaste bok ”Att vara i bön utan att be om något”

Söndag 28/1

10.00 Gudstjänst. Eivor Blomqvist, Sven-Ove Rylner m.fl.

Måndag 29/1

19.00 Bön i kyrkan (Sällskapsrummet)

 

Onsdag 31/1

10.00 Språkcafé

Torsdag 1/2

18.00 Scouterna samlas

Söndag 4/2

10.00 Gudstjänst med nattvard. Uppenbarelsens ljus. Ljuständning och bön för nyfödda barn, Leif gunnevik, Ann-Britt Gällring m.fl.

 

Herre, lär mig dina vägar, visa mig dina stigar. Led mig i din sanning, lär mig, du som är min Gud, min räddare, ständigt hoppas jag på dig. Herre, kom ihåg din barmhärtighet, den godhet du alltid har visat. Glöm min ungdoms synder, allt jag brutit, tänk på mig i din trofasthet, Herre. du som är god, därför visar han syndarna vägen. Han leder de ödmjuka rätt, de ödmjuka lär han sin väg. Allt vad Herren gör är nåd och trofasthet mot dem som håller hans förbund och hans bud. Herre, min synd är stor, förlåt den, ditt namn till är. (Psaltaren 25:4-11)

Bön

Gud, du som kallar oss till tjänst i ditt rike, hjälp oss att lita på din barmhärtighet, och låt oss av nåd få ärva det eviga livet. Genom Jesus Kristus, vår Herre. Amen

Guds välsignelse

Leif Gunnevik