Veckobrev 36-2017

Observera

Denna text publicerades första gången den 31 augusti, 2017. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Veckobrev 36-2017

Hej!

Församlingens verksamhet de närmaste dagarna:

Torsdag 7/9

18.00 Scouterna samlas

Söndag 10/9

10.00 GUDSTJÄNST. Medmänniskan.

Leif Gunnevik, Sven-Ove Rylner, Ann-Katrin Samuelsson. Sång Matilda Svensson.

Måndag 11/9

19.00 Bön.

Tisdag 12/9

19.00 Kupan. Gemenskap – handarbete – kaffe.

Onsdag 13/9

10.00 Språkcafé

18.30 Möte med Markus. Bibelstudium, samtal, aftonbön. Karl-Ivar Karlsson.

 

Lördagen 23/9 inbjuds alla till en tillsammansdag på sommarhemmet Solgläntan i Skärstad kl 10-16. Notera dagen och anmäl dig! 

Bibelord

Lova Herren, min själ, hela mitt jag vill prisa hans heliga namn! Lova Herren, min själ, minns allt det goda han gör: han förlåter alla mina synder och botar alla mina sjukdomar, han räddar mig från graven och kröner mig med nåd och barmhärtighet, han fyller mitt liv med allt gott, och jag blir ung på nytt som en örn. Herren handlar rättfärdigt och ger de förtryckta deras rätt.  (Psaltaren 103:1-6).

Bön

Evige Gud, du som uppenbarade din kärlek och blev människa på jorden, stärk vår tro och öka vårt hopp så att vi fylls av kärlek till den mänsklighet som du älskar.  Genom din Son Jesus Kristus, vår Herre.  Amen.

 

Allt gott i Kristus!

Leif Gunnevik