Veckobrev 22-2017

Observera

Denna text publicerades första gången den 31 maj, 2017. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Veckobrev 22-2017

Söndag 4/6 Pingstdagen

10.00 GUDSTJÄNST med nattvard

Den heliga Anden

Lars-Anders Kjellberg, Karl-Ivar Karlsson. Leif Gunnevik. Sång och Musik: Rolf Vårdstedt och Hans Carlén.

Mottagande av bårtäcke till församlingen i samband med gudstjänsten.

15-17 Vättersnäsdagen på Sannaängen med hoppborg, uppvisningar brandkår & polis, ridning. Glass! Medtag egen fikakorg. Arrangör: Vättersnäs förening

10.00 Språkcafé

18.00 Pilgrimsvandring från Equmeniakyrkan Huskvarna till Ansgariikyrkan. Andakt. Medtag fika.

Bibelord

Jesus sa: Är någon törstig, så kom till mig och drick. Joh 7:37

Bön

Kom Heliga Ande, förnya hela Guds skapelse. Väck lovsång i din kyrka och fyll oss med helig glädje. Du som lever och verkar med Fadern och Sonen från evighet till evighet. Amen.

Lars-Anders Kjellberg