Veckobrev 9-2017

Observera

Denna text publicerades första gången den 1 mars, 2017. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Veckobrev 9-2017

Hej

Kalendern

Fredag 3/3 Världsböndagen

 

12.00 i Pingstkyrkan

Välkommen att fira världsböndagen kring temat ”Har jag varit orättvis mot er?”

Gudstjänst med tal av kyrkoherde Anna Aldén. Sång av Lena Sörman. Samkväm med sopplunch 50 kr. Kollekt till stipendier för kvinnor i utvecklingsländerna.

Lördag 4/3 Världsböndagen

16.00 Allianskyrkan

Biståndsarbetare Marita Wahlström berättar ”Pakistan – kontrasternas land”. Sång av Caroline och Ella Björnberg. Afternoon tea – 30 kr. Andakt kring böndagstema.

 

Söndag 5/3

11.00 GUDSTJÄNST Mässa, Livets sånger i Immanuelskyrkan med körerna från Equmeniakyrkan Huskvarna och Ansgariikyrkan. Församlingarnas pastorer Jakob Olofsgård, Leif Larsson, Lars-Anders Kjellberg.

 

Tisdag 7/3

15.00 Daglediga-RPG

Gunnar Holmgren “En helt annan värld”

Läkare, uppvuxen i Zambia där hans föräldrar arbetade.

 

Onsdag 8

10.00 -12.30 Språkcafé

 

Bibelord

Anden drev Jesus ut i öknen, och han var i öknen i 40 dagar och sattes på prov av Satan. Han levde bland de vilda djuren, och änglarna betjänade honom. Mark 1:12-13.

 

Bön

Gud, som delar vår ångest och smärta och omsluter oss med kärlek, ge oss tro att hålla ut när prövningar möter och kraft att orka i tider av torka och tomhet. I Jesu namn. Amen.

 

Hälsningar

Lars-Anders Kjellberg