Veckobrev 2016-51

Observera

Denna text publicerades första gången den 20 december, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Vad händer under jul och nyår?

JULHELGEN

Lördag 24 Julafton

11.00 Samling vid Krubban. Leif Larsson

23.00 Julnattsgudstjänst i Equmeniakyrkan Huskvarna.

Leif Larsson. Sång av Jill Svensson.

Måndag 26 Annandag Jul

10.00 MISSONSGUDSTJÄNST tillsammans med Equmeniakyrkor i Jönköpingsområdet i Equmeniakyrkan Huskvarna.

Leif Larsson, Gunnel Noreliusson,

Apg. 29 m fl sång Maria Hjelmqvist

Lördag 31 Nyårsafton

17.00 Nyårsbön

Lars-Anders Kjellberg,

musik Kjell Ydreborg

Januari 2017

OBS! Gudstjänsterna på nyårsdagen har tyvärr andra tider än vad som anges i programbladet.

Flera omständigheter har bidragit till detta. Jag beklagar.  Det går självklart inte att vara med på båda. Var och en får göra sin egen bedömning och gå till en av dem. Båda gudstjänsterna känns lika viktiga för oss.

Det här gäller för nyårsdagen

Söndag 1 Nyårsdagen

16.00 GUDSTJÄNST med nattvard i Equmeniakyrkan Huskvarna

Lars-Anders Kjellberg

17.00 Ekumenisk gudstjänst i Immanuelskyrkan.

Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan i Jönköping

Du som vill skriva under juluppropet för en human migrationspolitik. Glöm inte det.

I skrivande stund har 25604 skrivit på digitalt. Slutdatum för insamling av namn är 31 januari.

www.juluppropet.se

Bibelord:

Maria födde sin son, den förstfödde. Hon lindade honom och lade honom i en krubba, eftersom det inte fanns plats för dem inne i härbärget. Luk 2:7

Bön

Gud som är av evighet till evighet, vi tackar dig som fötts som barn och blivit människa i Jesus Kristus.

Öppna våra ögon så att vi ser det under som sker mitt ibland oss. I Jesu namn. Amen.

Välsignad jul- och nyårshelg önskar

Lars-Anders Kjellberg