Veckobrev 17-2016

Observera

Denna text publicerades första gången den 27 april, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kalendern

Lördag 30/4   Valborgsmässoafton

Vårfirande vid Sannabadet

Kl. 21.00 Vårtal, Daniel Grahn, Ansgariikyrkans och Equmeniakyrkans Huskvarna kör, Insamling till Diakonia, fyrverkeri. Equmenias scouter serverar korv från 20.30. Samarrangemang med Vättersnäs Förening.

Kören övar i Ansgariikyrkan kl 19.30.

10.00 Gudstjänst med nattvard

Lisa Brandt, Lars-Anders Kjellberg, Marianne Claesson

Konfirmanderna medverkar

3/5 Daglediga – RPG kl. 15–16.30 Ansgariikyrkan

Yvonne Teiffel berättar, Minnen från mina 50 år på Jönköpingsposten

Torsdag 5/5 Kristi Himmelsfärdsdag

9.00 Gökotta i Stadsparken Huskvarna tillsammans med Equmeniakyrkan, Huskvarna.

Bibelord

När ni söker mig skall ni finna mig. Ja, om ni helhjärtat söker efter mig skall jag låta er finna mig, säger Herren. Jer 29:13-14

Bön

Gud vår tillflykt och vår starkhet, tack för bönens gåva och möjlighet. Hör vår bön, svara oss i din kärlek, handlar med oss efter din vilja. Låt vår bön bli en kamp för det goda och en vila i dig. I Jesu namn. Amen.

Lars-Anders Kjellberg