Veckobrev 2016-8

Observera

Denna text publicerades första gången den 25 februari, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kalendern

17.00 SÅNGGUDSTJÄNST med gospelkören Adoremus

Lars-Anders Kjellberg

Fredag 4/3 och Lördag 5/3  Världsböndagen

Tema: Ta emot barnen – ta emot mig

Fredag 4/3 kl 12.00 i Korskyrkan. Gudstjänst med tal av Rose-Marie Svensson, Musik: Stig Svensson. Samkväm med sopplunch. Pris; 50 kr.

Lördag 5/3 kl 16.00 i Bymarkskyrkan. Anna-Lena Ståhle berättar om sitt möte med en afghansk pojke. ”Jag hade inget – jag kände ingen”. After Noon Tea. Pris:30 kr. Andakt kring böndagstemat.

Under vecka 9 finns möjlighet att gå på föreläsningar i våra grannförsamlingar

Måndag 29/2 kl 18.00 i Immanuelskyrkan. ”Det gudlösa folket; de postkristna svenskarna och religionen. David Thurfjell.

orsdag 3/3 kl 19.00 i Huskvarna Equmeniakyrka. ”Tillbaka till församlingen” Runar Eldebo.

Bibelord:

Hämta nu styrka hos Herren, av hans oerhörda kraft. Ef 6:10

Bön

Gud , som är vår tillflykt när ondska och vanmakt drabbar oss, vi ber om vishet, läkedom, mod och styrka att i ditt namn bekämpa det onda och tro på dina möjligheter. I Jesu namn. Amen.

Lars-Anders Kjellberg