Veckobrev 41-2015

Observera

Denna text publicerades första gången den 9 oktober, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kalendern

Söndag 11 oktober

17.00 Sång- och Musikgudstjänst. Afrikanska

rytmer och toner. Edo Bumba med kompgrupp.

Insamling till Barnsamaritens hjälparbete i östra

Kongo

Tisdag 13 oktober

9.00 Närradion Samradion 98,5. ”Ansgariikyrkan 50 år” . Gun Larsson och Lars Brandt medverkar. Producent Sven-Ove Rylner

19.00 Kupan

Gemenskap – handarbete – kaffe

Fredag 16

11:30 Närradio RPG-fönstret

”Ansgariikyrkan 50 år – och sedan ?”. Program med Sofia Camnerin, Lars-Anders Kjellberg, Lisa Brandt och Sven-Ove Rylner. Repris lördag 11:00 Dessutom  Söndag 18 oktober kl 10-11 Direktsänt närradiosändning från jubileumsgudstjänsten med Sofia Camnerin över Samradio 98,5.

Bibelord:

Var alltid glada, be ständigt och tacka hela tiden Gud! 1 Thess 5:16

Bön

Gud, som har skapat världen, vi tackar dig för arbete och vila, för dag och natt, för människor och djur och för allt det sköna i din värld. Främst tackar vi dig för din största gåva, Jesus Kristus, som omsluter allt med välsignelse. Din är äran i  evighet. Amen.

Lars-Anders Kjellberg