Veckobrev 38-2015

Observera

Denna text publicerades första gången den 18 september, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej

Kalendern

Söndag 20/9

17.00 UNDER YTAN

”Döden och livet”. Sånger, texter, bön, stillhet, nattvard. Lars-Anders Kjellberg mfl

Tisdag 22/9

19.00 Arbetskväll för Mission

Onsdag 23/9

18.00–20.00 Bibel och bröd

Nattvard. Fika. Bibelstudium.

Nu börjar vi studera Galaterbrevet – kapitel 1.

Lars-Anders Kjellberg

 

Jubileumshelgen 17-18 oktober närmar sig. Vi ser framemot att få mötas, få minnas och inte minst blicka framåt.  Glöm inte att anmäla dig (gäller lördagkvällen)

 

Dessutom händer:

 

Lördag 19/9

 

18.00 Kyrkhjälpens insamlingskväll till bistånd i Rumänien. Pingstkyrkan, Huskvarna

 

 

På tisdag är det arbetskväll för mission men det ordnas också annat som jag vill informera om. Erikshjälpen bjuder in till en cafékväll om vad vi kan göra för flyktingar i Jönköping

 

Tisdag 22 september klockan 18.30

Erikshjälpens Huskvarnakontor, Datorgatan 4 i Huskvarna

 

Akut flyktingsituation – Hur kan vi hjälpa i Jönköping?

Många vill hjälpa flyktingar som kommer till Sverige, men många vet inte riktigt hur. Tisdagen den 22 september arrangerar Erikshjälpen en angelägen kafékväll om flyktingsituationen.

 

 

Tisdagen 22 september kl 18.

 

Teologiskt forum har höstens första föreläsning i Sofiagården Författaren Janne Carlsson berättar och föreläser kring sin bok ”Alma och armenierna”. Det handlar om missionär Alma Johansson som var ögonvittne till folkmordet av Armenier 1915. Hon arbetade bland armenier i ottomanska riket och senare fortsatte hon att jobba bland armeniska flyktingar.

 

Bibelord

 

Mästaren är här och kallar på dig. Joh 11:28

 

Bön

 

Evige Gud, som är Herre över liv och död, lös oss från ångest och dödsfruktan. Låt oss få leva i Kristi uppståndelses kraft och ge oss del av det liv som aldrig dör. Genom Jesus Kristus vår Frälsare. Amen.

Hälsningar Lars-Anders Kjellberg