Anna Melle till Cafékväll i Ansgariikyrkan

Cafékvällarna i Ansgariikyrkan lockar många besökande .

Vid Cafékvällen i januari med Leif Carlsson och med ämnet ”Muslim eller kristen. Likheter och olikheter ” kom det närmare 150 besökande!

Denna kväll blev hur alla aspekter mycket lyckat och cafékvällarnas upplägg verkar vara ett koncept som tilltalar.

Nu är det dags för nästa cafékväll. Onsdagen 22 februari 19.00 kommer Anna Melle på besök.

Anna Melle är gymnasielärare i Jönköping och författare.

Hennes sjunde bok ” Från Hanna till Anna” är en självbiografi, som tar avstamp i en liten by i sydöstra Turkiet och en flykt därifrån till Sverige.Men det är också resan tillbaka många år senare för att försöka förstå och läka det ständiga närvarande hålet i själen.

Under cafékvällen får vi möta Annas berättelsae och hennes funderingar kring vad integration egentligen är. Det blir då också en berättesle om hennes eget folk,assyrierna, och avsaknaden av mänskliga rätigheter-

Anna Melle har en förmåga att framställa sitt budskap både med en stark trovärdighet och med en utmanande tydlighet.

Intresset för Anna Melles program brukar vara stort så kom i god tid!